2017 μια χρονιά … Locomondo !!!

Τι να πρωτοαναφέρει κανείς :

Στις αρχές του χρόνου η πρώτη συναυλιακή γνωριμία με τον Tonino Carotone είναι γεγονός.

Στο κατάμεστο @DiogenisClub η χημεία είναι εκρηκτική με κορυφαία στιγμή τον Tonino να τραγουδάει συγκινημένος στο κλείσιμο της συναυλίας το “που ‘σαι Θανάση “ του Ζαμπέτα παρέα με το Μάρκο και τους Locomondo.

Η αρχή μιας καινούργιας καλλιτεχνικής φιλίας που θα δώσει καρπούς λίγους μήνες αργότερα.

Η περιοδεία του Μαΐου σε Γερμανία και Ελβετία είναι αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη που έχει κάνει το γκρούπ μέχρι σήμερα στο εξωτερικό.

8 sold out συναυλίες και το γκρούπ στην καλύτερη του φόρμα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το γκρούπ κυκλοφορεί το κομμάτι 80ς στις 14 Ιουνίου, ακριβώς 30 χρόνια από τον τελικό του Eurobasket 87! Tο βίντεο με την υπογραφή του @Vangelistsaousopoulos μπαίνει αμέσως στα κορυφαία του Youtube ξυπνώντας μνήμες στους παλαιότερους και ενδιαφέρον στους νεότερους.

Λίγο αργότερα οι Locomondo ξεκινούν με φόρα το συναυλιακό καλοκαίρι από την παραλία του Balux το οποίο γεμίζουν ασφυκτικά, συμπράτωντας επί σκηνής με φίλους / guests το Νίκο Πορτοκάλογλου, την Ελένη Δήμου, το Λεωνίδα Μπαλάφα,την Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Πένυ Μπαλτατζή.

Ακολουθούν δεκάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με κορυφαίες το φεστιβάλ στα Μάταλα της Κρήτης @matala beach festival, το @Zero Festival στη λίμνη του Ζηρού αλλά και το @Flying away art and music festival στη Λευκωσία.

Το καλοκαίρι κλείνει με την πατροπαράδοτη συναυλία στην Τεχνόπολη @technopolis όπου οι Locomondo παρουσιάζουν για πρώτη φορά παρέα με τον Tonino Carotone το κομμάτι La Mulata.

(Το βίντεο κλίπ θα κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα)

Πριν κλείσει η χρονιά τους Locomondo περιμένει μια τελευταία έκπληξη:

Σε συναυλία στο Βερολίνο ανεβαίνει στη σκηνή ο τραγουδιστής των Alphaville, Marian Gold, και τραγουδάει μαζί με την μπάντα τη μεγάλη του επιτυχία “Big in Japan” … φυσικά σε Reggae διασκευή!

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας και όσα μοιραστήκατε μαζί μας στα social media αυτή την χρονιά!

25K Subscribers και 17M Views στο Youtube, 12K Subscribers το τελευταίο τρίμηνο του 2017

+97K Followers στο Facebook

Με την ευκαιρία της αρχής του νέου έτους θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Η σχέση μας με το κοινό μας ήταν πάντα σχέση αγάπης και σεβασμού και οι συναυλίες μας πέρα από το μουσικό κομμάτι είχαν πάντα αυτή τη σχέση στο επίκεντρο. Οι Locomondo φέτος θα κλείσουν 15 χρόνια ύπαρξης και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Θα συναντηθούμε σύντομα κάπου … στην Ελλάδα, στην Ευρώπη ή στον υπόλοιπο κόσμο! Να είστε καλά! Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία !!!

Welcome 200GBP Bonus at William Hill here.